Organiseert u een jubileum, een receptie, verjaardagsfeest of bruiloft? Wij maken graag, samen met u, een groot succes van uw feest.

De zalen in De Hofstee zijn sfeervol ingericht en bieden u een zeer flexibel zalenaanbod. Of u nu kiest voor een vergadering van 20 personen of een feest voor 400 personen, alles is mogelijk. Wij bieden u alle ruimte en beschikken over een royale parkeergelegenheid.

De Heerd is onze zaal voor kleinere gezelschappen, in het najaar van 2011 is deze zaal helemaal vernieuwd en voorzien van multimediavoorzieningen. In vergaderopstelling kunt u er vergaderen vanaf circa 10-15  personen, maar ook, in theateropstelling een presentatie houden voor 100 personen. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor verjaardagen, jubilea en recepties.

Verder is er een kleine vergaderzaal, De Hilt, hier kunnen tot circa 20 mensen vergaderen, ook deze ruimte is voorzien van de nieuwste multimedia-voorzieningen.

Sinds 2014 hebben we een nieuwe zaal De Voorkamer, geschikt voor kleinere gezelschappen tot ongeveer 30 personen. Uitermate geschikt voor verjaardagen, vergaderingen, kleine feestjes of andere speciale gelegenheden.

In De Deel worden bruiloften, bedrijfsfeesten, productpresentaties en diverse soorten bijeenkomsten gehouden tot en met 350 personen. Vanwege het podium van 7x5 meter is de zaal ook uitermate geschikt voor voorstellingen, congressen en symposia. Uiteraard worden dergelijke bijeenkomsten ondersteund met een goede muziek- en geluidsinstallatie. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende afspraak om de locatie te komen bezichtigen.

Bekijk een sfeerimpressie van de locatie
Stroeërweg 49a | 3776 MG Stroe | (0342) 442431 | info@dorpshuisdehofstee.nl | Realisatie Mars 3D & webleads